Forskjell mellom versjoner av «Erik Sóler»

Fra Kanari-Fansen Lillestrøm
Hopp til navigering Hopp til søk
 
(9 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Erik Francisco Solér''' (født [[6. august]] [[1960]]) er utdannet psykolog, og er en tidligere Lillestrømspiller. Han har også vært spilleragent og er nå investor i [[IK Start]]. Han har spilt 39 kamper for det norske landslaget, og var blant annet med på seieren over [[Italia]] i [[1985]].
+
Se [[Erik Solér]].
 
 
Solér begynte spillerkarrieren i [[Lillestrøm Sportsklubb|Lillestrøm]]. De første årene var han midtbanespiller, men han ble senere omskolert til høyreback. Solér forlot Lillestrøm i [[1984]], og hadde et kort opphold i [[Eik Tønsberg]] før han ble proff i [[Hamburger Sportverein]]. Etter én og en halv sesong i tysk fotball returnerte Solér til Norge og signerte for [[Sportsklubben Brann|Brann]]. Han hadde også et opphold i danske [[AGF Aarhus]] før han avsluttet karrieren med et nytt opphold i Lillestrøm.
 
 
 
På siste halvdel av 1990-tallet var Solér en av Norges mest profilerte spilleragenter. To av hans mest kjente klienter var [[Erik Mykland]] og [[Steffen Iversen]]. Han sluttet som agent i [[2003]] da han kjøpte seg inn i Start. Han jobber også som ekspertkommentator i [[TV3]]
 
 
 
[[Kategori:Lillestrøm-spillere|Erlandsen, Arne]]
 
[[Kategori:LSKs landslagsspillere i fotball|Erlandsen, Arne]]
 

Nåværende revisjon fra 3. jul. 2007 kl. 16:36