Laura Gashi: Forskjell mellom revisjoner

Fra Kanari-Fansen Lillestrøm
(Ny side: '''Laura Gashi''' (født 22. mai 2002) er en norsk fotballspiller som 14. oktober 2021 signerte en toårskontrakt med LSK Kvinner.)
 
Ingen redigeringsforklaring
Linje 1: Linje 1:
'''Laura Gashi''' (født [[22. mai]] [[2002]]) er en [[Norge| norsk]] fotballspiller som [[14. oktober]] [[2021]] signerte en toårskontrakt med [[LSK Kvinner FK| LSK Kvinner]].
'''Laura Gashi''' (født [[22. mai]] [[2002]]) er en [[Norge| norsk]] fotballspiller som [[14. oktober]] [[2021]] signerte en toårskontrakt med [[LSK Kvinner FK| LSK Kvinner]]. I et intervju med RB samme dag uttalte hun blant annet: "Det føles selvfølgelig veldig bra, og jeg legger ikke skjul på at det allerede er litt sommerfugler i magen. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med spillergruppen og komme i gang med fotballen. Men først ligger fokuset på å spille ferdig sesongen sammen med jentene i Lyn.  Jeg følte det var et riktig steg videre i min fotballkarriere. LSK er en klubb jeg vil kunne utvikle meg selv som fotballspiller enda mer, sammen med mange gode og erfarne spillere rundt meg. I 2016 var jeg i LSK-hallen sammen med min far og så på LSK ta seriegull. Da håpet jeg at jeg en dag kunne stå der og løfte pokalen i den drakta" [https://www.rb.no/nysigneringen-om-drommen-har-hapet-at-jeg-en-dag-skal-lofte-pokalen-i-denne-drakta/s/5-43-1659891]. <br>
Laura Gashi har tidligere spilt for Tiller, [[Rosenborg]] og [[Lyn]]. I følge hjemmesida til NFF har hun 29 landskamper for Norge på aldersbestemte nivåer og scoret 4 mål.

Revisjonen fra 15. okt. 2021 kl. 11:33

Laura Gashi (født 22. mai 2002) er en norsk fotballspiller som 14. oktober 2021 signerte en toårskontrakt med LSK Kvinner. I et intervju med RB samme dag uttalte hun blant annet: "Det føles selvfølgelig veldig bra, og jeg legger ikke skjul på at det allerede er litt sommerfugler i magen. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med spillergruppen og komme i gang med fotballen. Men først ligger fokuset på å spille ferdig sesongen sammen med jentene i Lyn. Jeg følte det var et riktig steg videre i min fotballkarriere. LSK er en klubb jeg vil kunne utvikle meg selv som fotballspiller enda mer, sammen med mange gode og erfarne spillere rundt meg. I 2016 var jeg i LSK-hallen sammen med min far og så på LSK ta seriegull. Da håpet jeg at jeg en dag kunne stå der og løfte pokalen i den drakta" [1].
Laura Gashi har tidligere spilt for Tiller, Rosenborg og Lyn. I følge hjemmesida til NFF har hun 29 landskamper for Norge på aldersbestemte nivåer og scoret 4 mål.